Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا حافظ شجری با "نوروز رنگی" معرفی شد و دوست دارد در سریال جدید رضا عطاران بازی کند و خودش را شبیه به کاراکترهایی می‌داند که علی صادقی بازی کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سریال‌های نوروزی چه خوب یا چه بد روی آنتن رفتند؛ هرکدام مثل همیشه نقاط ضعف و قوت داشتند که سرِ جای خودش مورد نقد قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید در میان برگِ برنده‌ها و ضعف‌ها و انتقادها، حمیدرضا حافظ شجری بازیگر سریال "نوروز رنگی" جزو همان برگ برنده‌هایی باشد که تلویزیون از دریچه شبکه پنج سیما، رقم زد. بازیگری که با فیزیک خاص و چهره نمکینِ خودش با بازی حرفه‌ای‌اش در نقش جعفر گوی سبقت را از همه هنرپیشه‌های مجموعه‌های نوروزی ربود. 

بازیگری که بسیاری سؤالات مختلفی از او داشتند که هنوز هم در فضای‌مجازی مطرح می‌کنند. چند ساله‌ است؟ آیا بیمار است؟ چطور به یک باره، بازیگر شده است؟ و خیلی از سؤالات دیگر که سعی کردیم از او در این گفت‌وگوی ویدئویی بپرسیم. بازیگری که هر لحظه از گفت‌وگو پدر و مادرش و علیرضا مسعودی کارگردان سریال را ستایش کرد. 

گفت‌وگو از آن صحنه معروفِ وایرال شده آغاز شد؛ همان سکانس کنایه‌آمیزی که سریال "نوروز رنگی" درباره گرانی موز داشت و سوژه کاربران فضای‌مجازی شد. حافظ شجری یا همان جعفر سریال در این سکانس با آن لهجه و گویش جذاب و شیرینِ مشهدی می‌گوید: یا امام رضا(ع) من یک بار دیگر موز بخورم!

مشروح این گفت‌وگو را در ادامه بخوانید:

من خودم را بازی کردم

* کدام سکانس‌های "نوروز رنگی" را بیشتر از همه دوست داشتید؟

همه سکانس‌ها را دوست داشتم اما سکانس‌هایی که با "دایی محمود" بودم را بیشتر دوست داشتم. 

* گفتید شخصیت جعفر به خودِ شما نزدیک بوده است. این خود جعفر یا خود شما چیست؟

خود شخصیت جعفر خود حمیدرضا حافظ شجری بود؛ یعنی در واقع شخصیت خودم را بازی کردم نه چیزی اضافه کردم و نه چیزی کم. فقط جعفر داستان "نوروز رنگی" سن کمتری داشت.  

آن‌قدر به علی مسعودی زنگ زدم تا شد!

* با این همه نمک و تسلط در ایفای نقش مخصوصاً که علیرضا مسعودی کارگردان سریال می‌گفت با یک برداشت و حتی بدون برداشت کار پیش می‌رفت؛ چرا آنقدر دیر معرفی شدید؟ 

من از سال 1388 در مشهد، تئاتر کار می‌کردم. سال 1393 به جشنواره تئاتر فجر و همچنین جشنواره کودک و نوجوان همدان رفتم. سه سال با آقای مسعودی تماس می‌گرفتم شماره‌شان را داشتم و پیگیر بودم. عکس می‌فرستادم و می‌گفتم از من تست بگیرید! لطف داشتند جواب می‌دادند اما هیچ‌موقع همدیگر را ندیدیم. خبر سریال "نوروز رنگی" را در اینستاگرام خواندم؛ با محمد اسلامی چند سال پیش کار کرده بودم و می‌دانستم می‌خواهد کار کند. از او خواستم مرا به مدیر تولید معرفی کند.

یک ماه پشت سر هم تماس می‌گرفتم و پیگیر بودم. قرار می‌گذاشتیم و یکی پس از دیگری کنسل می‌شد. تا خودشان یک ماه بعد به مشهد آمدند؛ در نگارخانه کوه سنگی از بازیگران مختلفی تست می‌گرفتند تا برای هنرور و نقش‌های فرعی استفاده کنند. آقای مسعودی را آنجا دیدم؛ فکر می‌کنم فیلم تئاترهای مرا دیده بودند چون تست نگرفتند و به من گفتند یا پسر آقای مهدوی باشد یا جعفر؛ که بالأخره به من اعتماد کردند و نقش جعفر را سپردند.  

مردم می‌خواهند بدانند من مریضم؟! 

* بازتاب‌ها چطور بود و در فضای‌مجازی درباره نقش جعفر چه می‌گفتند؟

چون کروناست، بیمارم و کورتون مصرف می‌کنم، از اول عید خیابان نرفتم تا اینکه تهران آمدم. خدا را شکر می‌کنم مردم بسیار این نقش را دوست داشتند و به من لطف داشتند. در دایرکت اینستاگرام و کامنت‌هایی که خواندم، نقش جعفر را پسندیدند. 

* عموماً مردم چه سؤالاتی از شما می‌پرسند و کنجکاوند چه چیزهایی بدانند؟ 

مردم خیلی کنجکاوند که من چند سالم است و این سؤال را بارها می‌پرسند و من هم می‌گویم من 18 سال دارم. می‌خواهند بدانند چطوری یک باره وارد بازیگری شدم؟ از سال 1388 کار تئاتر کردم و جشنواره‌های مختلفی را هم تجربه کردم. از سال 1386 بیماری  رماتیستم مفصلی گرفتم یک سال دکتر در مشهد پیدا نمی‌شد و بعد از یک سال دکتری پیدا کردیم به نام خانم دکتر ژاله شریعت که دکتر بزرگسال بود. در مشهد دکتر اطفال نبود و در تهران هم همین‌طور؛ در سال 1394 دکتر اطفال به مشهد آمد و از همان سال زیرنظر دکتر عبدالرضا ملک، تحت درمانم؛ تا اینکه بهتر شدم و دوز کورتونم پایین آمده است.

میزگرد سریال "نوروز رنگی"| از روز اول شرطم عدم استفاده از چهره‌‌ها بود/ دهه 60 زندگی لذت بخش‌تر بود/ ماجرای اقامه نماز شخصیت اهل تسنن در حرم امام رضا(ع) چه بود؟ + فیلم

تئاتر را مدتی کنار گذاشتم/ ضبط سریال حالم را بهتر کرد

* اینکه قد شما بلندتر نشده، به همین خاطر است؟

به خاطر مصرف کورتون است. از سال 1397 کار تئاتر نکردم، چون به خاطر کورتون زیادی که مصرف کردم، پوکی استخوان داشتم، به این خاطر کار تئاتر نکردم که اگر زمین بخورم، احتمال شکسته شدن همه‌جای من بود.

* الان حال شما چطور است؟

الان بهترم. موقع ضبط سریال از کورتون‌های دوز 50 استفاده می‌کردم و همین‌طور دوز این داروها کمتر شد و حتی به دوز 5 هم رسید و الان یک هفته است به دوز 10 رسیده و خدا را شکر ضبط سریال حالم را بهتر کرد. 

تا آخر عمر باید قرص بخورم

* پزشکان درباره بیماری شما چه می‌گویند رو به بهبود است؛ باید چه کار کرد؟

باید تا آخر عمر قرص استفاده کنم. برخی فکر می‌کنند لُپ دارم غذا زیاد می‌خورم یا وزنم زیاد است. غذا هم زیاد نمی‌خورم، ذاتاً این شکلی‌ام.

* در همین دوران که دیده شدید پیشنهاد سریال یا فیلمی هم داشتید؟ 

هنوز نه. دوست دارم همه کارها را تجربه کنم چه کمدی و چه جدّی. 

به رضا عطاران گفتم اگر دوست دارند در سریال‌شان باشم

* کدام کارگردان‌ها را دوست دارید که با آن‌ها کار کنید؟ 

بحث علیرضا مسعودی جدا است اما رضا عطاران را دوست دارم. 

* از آقای عطاران خواستید که با ایشان همکاری داشته باشید؟

خوشبختانه ایشان را در مشهد دیدم و به آقای عطاران گفتم اگر دوست دارند در سریالی که می‌خواهند برای نمایش‌خانگی بسازند از من استفاده کنند. چون وقتی درباره نقش جعفر و سریال پرسیدم گفتند عالی بودی! و این شخصیت را خوب بازی کردی!

خودم را جای علی صادقی گذاشته‌ام

* سریال‌ها و فیلم‌هایی که بازی کردی از کدام نقش‌ها و بازیگرها الهام گرفتید و یا اصولاً از چه کسانی الگو می‌گیرید؟

رضا عطاران و مهران غفوریان.

* در میان کارهایی که از عطاران و یا غفوریان دیده‌اید خودتان را جای کدام از کاراکترهای کارهایشان گذاشته‌اید؟

من همه سریال‌های آقای عطاران را همیشه دوست داشتم و حتی تکراری‌هایش را هم بارها دیده‌ام. خودم را همیشه جای علی صادقی می‌گذارم.

* چقدر این شهرت به شما کمک کرده است؟

فعلاً هیچ.

* بازیگران معروف می‌شوند و جایگاهی پیدا می‌کنند؛ خودتان فکر می‌کنید مسیر شهرت را باید چگونه طی کنید و اصولاً بازیگران باید چگونه این مسیر را طی کنند؟

در این حرفه با اخلاق بودن خیلی مهم است. اخلاق داشتن اهمیت بسیاری دارد، زیرا اگر اخلاق نداشته باشید مردم هم شما را دوست ندارند. 

* از پدر و مادرتان بگویید، این نکته را هم زیاد سؤال کردند.

پدر و مادرم خیلی برای من زحمت کشیدند، حتی مدرسه نمی‌توانستم بروم، مادر مرا می‌برد تکالیفم را می‌گرفت و دوباره برمی‌گشتیم خانه و تکالیفم را انجام می‌دادم. یادم نمی‌رود ساعت 2 ظهر پدرم از سرِ کار می‌آمد غذا نمی‌خورد و مرا می‌برد تمرین تئاتر تا ساعت 6 بعدازظهر آنجا بودیم و تمام می‌شد آن موقع با هم به خانه برمی‌گشتیم.

مردم از من شماره آقای مسعودی را می‌خواهند 

* مردم در فضای‌مجازی از شما چه توقعی دارند و یا چه چیزهایی درخواست می‌کنند؟

در فضای مجازی ارتباط خوب و گسترده‌ای با مردم دارم. به من می‌گویند ما را به آقای مسعودی معرفی کن یا در کارهایش بازی کنیم یا آهنگسازی و حتی نویسندگی و خیلی از موارد دیگر را درخواست می‌کنند. یا جالب است که شماره آقای مسعودی را از من می‌خواهند.

یک هفته به پخش سریال، مریض شدم

* قبل از پخش سریال "نوروز رنگی" استرس داشتید؟

یک هفته مانده به پخش سریال از استرسی که داشتم مریض شدم. گفتم نکند خوب نبودم و یا خوب بازی نکردم. خدا را شکر که آقای مسعودی هرجایی رفتند از من تعریف کردند اما خودم می‌ترسیدم. 

گفت‌وگو با حمیدرضا حافظ شجری در حالی تمام شد که او بعد از پرسیدن این سؤال که برای بهبودی بیماری‌تان از امام رضا(ع) درخواستی داشتید، حالِ خاصی پیدا کرد و از ما خواست که این سؤال سخت را پاسخ ندهد و از این عبارت استفاده کرد: خواهشاً رد شویم از این سؤال. 

بی‌نظمی کار دستِ آنتن رمضان داد/ مشکل از سازندگان است یا تلویزیون؟!به یادِ "اسدالله خان" تلویزیون/ دغدغه‌ها و ناراحتی‌های محمدعلی کشاورز چه بود؟14 سال اجرای برنامه رمضانی و تکرارِ رسالتی سنگین/ حسن سلطانی: اگر مخاطب دنبال نوستالژی‌های قبلی باشد و آن‌ها را نسازیم، تلویزیون ضرر می‌کند

انتهای پیام/


 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس فضای مجازی آقای مسعودی نوروز رنگی رضا عطاران نقش جعفر گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۷۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عباس مسعودی  اظهار کرد: در جریان ترویج فرهنگ وقف یکی از راهکارهای موثر اطلاع مردم از برکات وقف است؛ متأسفانه این کار طی سال‌های طولانی انجام نشده و مردم فقط موقوفات را دیدند و اینکه از آنها درست استفاده نشده و یا توسط افراد دیگر تصرف شده و اوقاف کاری انجام نمی‌دهد.

وی یادآور شد: با این روش جدیدی که در پیش گرفته شده حرکت ارزشمند و بزرگی برای احیای وقف شکل گرفته که موجب افزایش توانایی وقف در حوزه اقتصادی (اقتصاد نوین) و افزایش میزان اعتماد مردم به وقف و بهره‌مندی بیشتر آنها از برکات وقف شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان تصریح کرد: با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی در سازمان اوقاف جریان وقف کاملاً متحول شده و به سمت بهره‌وری و استفاده بهینه و خدمت بیشتر به جامعه رفته است. 

حجت‌الاسلام مسعودی با تأکید بر لزوم اطلاع‌رسانی فرهنگ وقف برای مردم و مسئولان ادامه داد: اهتمام همه پرسنل در اوقاف این است که اجازه ندهیم حتی ذره‌ای از حقوق وقف در جایی ضایع شود. 

وی بیان کرد: ترویج فرهنگ وقف باعث افزایش وقف جدید می‌شود، در گذشته میزان وقف‌های نوین کمتر بود؛ امروزه اما وضعیت تغییر کرده و شاهد افزایش میزان وقف به ویژه وقف جدید هستیم چون مردم بر این باور هستند آنچه را وقف کردند، به حقیقت نیت عمل می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان با انتقاد از تعرض برخی دستگاه‌های دولتی به موقوفات عنوان کرد: مسئولان متأسفانه با فرهنگ وقف آشنا نیستند و چون اطلاع ندارند، در قبال وقف و موقوفات احساس مسئولیت نمی‌کنند؛ خیلی مواقع به املاک موقوفات دست‌درازی و آن را از حیز انتفاع خارج می‌کنند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعودی افزود: مردم به صورت ملموس برکات وقف را حس نمی‌کنند ولی اگر به آنها گفته شود با رغبت سراغ وقف می‌آیند.


مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان با بیان این که بیش از ۸۰۰ نوع نیت وقف شناسایی و ثبت شده اضافه کرد: کمک به تحصیل دانش آموزان و دانشجویان بی بضاعت و کم بضاعت، کمک به خانواده های بی سرپرست و بدسرپرست، تأمین هزینه دارو و درمان خانواده‌های نیازمند، فعالیت مجموعه‌های خیریه، فعالیت مجموعه‌های جهادی با وقف زمان افراد از جمله برکات وقف است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعودی بیان کرد از برکت وقف بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیادی در سراسر کشور داریم که به مردم خدمت می‌کنند؛ به برکت وقف هزینه‌های دارو و درمان، تهیه جهیزیه و اسکان زوج‌های جوان فراهم شده است.

وی اظهار کرد: به برکت موسسات و شرکت‌های دانش بنیان بسیاری از موقوفاتی که بلااستفاده بود وارد چرخه سرمایه‌گذاری شدند؛ آنها به کمک مراکز دانش بنیان آمده و موقوفات را رونق دادند. 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان گفت: تلفیق شرکت‌های دانش‌بنیان و وقف باعث شده که نخبگان دیگر به فکر مهاجرت نباشند؛ حتی تحریم‌ها به واسطه همین کار خنثی شده است. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعودی تصریح کرد: یکی از نکاتی که باید در بقاع متبرکه مدنظر داشته باشیم، تهیه و تأمین منابع درآمدی است؛ موقوفات تا زمانی که منبع درآمد پایداری نداشته باشند، نمی‌توانند به مراکز و قطب فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند‌. 

وی با بیان اینکه بقاع متبرکه هزینه‌های کلانی دارند، گفت: باید برای بقاع متبرکه برنامه‌ریزی کرد و برای این کار هم باید هیأت امنای متخصص داشت.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید
  • از اسرائیل خواسته‌ایم برای مقابله با پهپادهای ایرانی به ما مشاوره بدهد
  • سوژه امسال نون خ لب مرز بود | ۲ خط قرمز مهم که در این سریال رعایت شد
  • «نون خ» چه خط‌قرمزهایی را رعایت کرد؟