Web Analytics Made Easy - Statcounter

خط و نشان ستاد ملی کرونا برای جشنواره فیلم فجر، ممیزی کردم برخی پرسش‌ها، شوخی رضا عطاران با ماسک و «شیشلیک خور» نامیدن محمدحسین مهدویان همراه بود.

به گزارش مشرق، دومین روز از سی و نهمین جشنواره فیلم فجر با حاشیه‌هایی همراه بود که در ادامه برخی از آن ها را مرور می‌کنیم. 

* رعایت نشدن فاصله‌گذاری اجتماعی در روز نخست جشنواره فیلم فجر حسابی برایش دردسرساز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا جایی که سخنگوی ستاد ملی کرونا از احتمال تعطیلی این جشنواره خبر داد و گفت: کارشناسان ما آخر هفته گزارشی از شیوه برگزاری تهیه خواهند کرد و اگر مشاهده شود پروتکل‌ها رعایت نشده‌اند از برگزاری جشنواره در هر مرحله‌ای که باشد، جلوگیری می‌کنیم.

* سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد دبیر سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر در واکنش به ستاد کرونا گفت: ما تلاش کردیم حداکثر رعایت پروتکل‌ها اتفاق بیفتد. در دو روزی که پشت سر نهادیم هم در پردیس ملت، برج میلاد و سینماهای مردمی شهر تهران موارد لازم رعایت شده است. البته چند خبر پیرامون شرایط برپایی جشنواره منتشر شد که صحت نداشت و دوستان از وزارت بهداشت آمدند و شرایط را دیدند و رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی را تصدیق کردند.

* نسبت به روز اول نظم بهتری در جشنواره حاکم شده بود چرا که پس از برگزاری روز نخست جشنواره و انتشار تصاویری از رعایت نشدن فاصله گذاری اجتماعی توسط عوامل فیلم ها، خبرنگاران و عکاسان، موجی از انتقادات روانه این جشنواره شد. پس از این اتفاق، از سوی برگزارکنندگان جشنواره صورت سختگیری بیشتری نسبت به رعایت نظم و انجام پروتکل های بهداشتی از جمله فاصله‌گذاری اجتماعی اعمال می شود.

 به عنوان مثال اکنون در جشنواره پس از اتمام نشست رسانه ای فیلم ها، امکان انجام مصاحبه اختصاصی یا گفت‌وگوی تصویری با عوامل فیلم‌ها وجود ندارد تا از ازدحام و تجمع جلوگیری شود. با این حال، برخی افراد حاضر در سالن همایش‌های میلاد همچنان نسبت به استفاده دائم از ماسک کوتاهی می‌کنند. نکته‌ای که پژمان جمشیدی هم به آن اشاره کرد و بدون نام بردن از «مهرداد میناوند» یادآور شد که خطر کرونا تا چه حد نزدیک و غافلگیرکننده است.

* هنگام نمایش فیلم «ستاره‌بازی» که به داستان مهاجرت یک خانواده ایرانی به آمریکا و اعتیاد شدید دختر خانواده (با بازی ملیسا ذاکری) می‌پردازد، یکنواختی فیلم و روشن نشدن مسأله آن پس از نیم ساعت، برخی تماشاچیان سالن را ترک کردند. از معدود نکات قابل توجه در این فیلم، بازی کوتاه مایکل مدسن (بازیگر فیلم‌های کوئنتین تارانتینو) بود. به گفته کارگردان، او فقط ۳ روز فیلمبرداری داشت. 

* بر خلاف نشست فیلم اول یعنی ستاره‌بازی که فقط با حضور کارگردان، تهیه‌کننده و یک بازیگر برگزار شد، در نشست فیلم دوم یعنی «شیشلیک» چهره‌های زیادی حضور داشتند. حتی کارگردان هم که سر پروژه جدید بود، از طریق تماس تصویری نشست را پیگیری کرد.

* هنگام سخنان ژاله صامتی در نشست فیلم سینمایی «شیشلیک»، رضا عطاران که تصویر او را روی نمایشگر سالن می‌دید، چندبار تکرار کرد: «داره می‌افته، اون یاروت داره می‌افته!» سالن ساکت شد و همه متحیر که چه چیزی دارد می‌افتد. عطاران رو به صامتی گفت: «ماسکت داره می‌افته، یهو دهنت دیده میشه‌ها!» این اتفاق خنده حاضران در نشست و قهقهه مهدویان را به همراه داشت.

* خبرنگاری از مهدویان پرسید آیا قبول دارید که یک شیشلیک‌خور حرفه‌ای هستید؟ گاهی شیشلیک سپاه و نهادهای انقلابی نظام را می‌خورید و گاهی شیشلیک جریان روشنفکری را؟ آیا این فیلم شروع پایان سفارشی سازی مهدویان است؟

 مهدویان هم پاسخ داد: این حرف برای خودش بازار دارد. این اظهارنظرها تلاش مذبوحانه‌ای است برای اینکه ترمز من را بکشد و مرا ناامید کند اما من ناراحت نمی‌شوم.

* محمدرضا مقدسیان مجری نشست رسانه‌ای، پرسش یکی از خبرنگاران را توهین دانست و آن را قرائت نکرد. این اتفاق با گلایه شدید خبرنگار یادشده مواجه شد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید سلیمانی جشنواره فیلم فجر شوخی حاشیه رضا عطاران ستاد کرونا مهدویان سی ونهمین جشنواره فیلم فجر مشرق جشنواره فجر جشنواره فیلم فجر پروتکل ها فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۸۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب

به گزارش خبرگزاری مهر، عاطفه زارعی عصر چهارشنبه در اختتامیه جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب» ضمن تبریک روز بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران است و هر کجا خبری از تمدن، پیشرفت و توسعه به گوش می‌رسد سرنخ‌هایی از کتاب و کتابت به خوبی مشهود است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه دومین اختتامیه جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان با حمایت‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، محافل ادبی در کشور و استان‌ها شکل گرفته است افزود: هدف این جشنواره شناسایی استعدادها و پرورش اندیشه‌ها در راستای غنی‌سازی و ترویج فرهنگ و ادبیات ایران است‌.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با اشاره به اینکه همچنین هدف از این جشنواره شناخت واقع‌بینانه از ادبیات کودکان و نوجوانان و تلاش مستمر برای پی بردن به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بالقوه آنهاست خاطرنشان کرد: حمایت، هدایت و راهبری بالیدن به نسل نوجوانی است که اندیشه ورز جستجو کند، بخواند، بپرسد، بنویسد و روی پای فرهنگ کشور خود بایستد.

وی تصریح کرد: با توجه به رسالت و مأموریت نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور مبنی بر ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی؛ راه اندازی محفل‌های ادبی و از دل این محفل «جشنواره ملی شعر و داستان دوست من کتاب» متولد شد.

زارعی با بیان اینکه آئین «اختتامیه نخستین دوره جشنواره دوست من کتاب» تیرماه ۱۴۰۰ برگزار شد و امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ شاهد برگزاری دومین دوره اختتامیه هستیم ادامه داد: امروز گرد هم آمده‌ایم تا شعر و داستان‌های ارسالی درباره کتاب و اهمیت آن را تأکید کنیم.

وی با اشاره به اینکه در کنار محفل ادبی، محفل قرآنی نیز در کتابخانه‌های عمومی شکل گرفت خاطرنشان کرد: به همین دلیل بخش ویژه دومین دوره جشنواره با محوریت قرآن و عترت پیامبر اسلام (ص) تعریف شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با بیان اینکه در مرحله اول جشنواره دوست من کتاب ۱۹ استان مشارکت داشتند و در مرحله دوم ۳۱ استان مشارکت کردند گفت: نقطه قوت این جشنواره حضور چهره‌های برجسته ادبی به عنوان داوران این جشنواره است که از تک تک آنها باید قدردانی کنیم.

زارعی در ادامه اضافه کرد: در این جشنواره ۸۵۰ اثر از ۳۱ استان ارسال و مورد داوری قرار گرفته است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان خاطرنشان کرد: این جشنواره در دو بخش شعر و داستان ۳۷ برگزیده دارد و در مجموع از ۴۲ نفر تقدیر می‌شود.

وی در پایان متذکر شد: امیدوارم با شناخت عمیق و واقع‌بینانه از کودک و نوجوان و با اشتراک دانش شخصی شاهد رشد، شکوفایی و مانایی ادبیات کودکان و نوجوان باشیم.

کد خبر 6094663

دیگر خبرها

  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • هشدار هواشناسی برای مناطق کوهستانی مازندران
  • راهیابی 417 اثر به دومین جشنواره منطقه ای مطبوعات شرق کشور
  • هشدار هواشناسی در مازندران
  • بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • تقدیر از عکاس خوزستانی‌ در مسابقه عکس روز سنندج
  • پخش زنده| نشست وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس